Haags centrum voor literatuur | science | debat
NL | EN Menu

Herdenken met Jan Terlouw & het Leonard Ensemble op donderdag 3 mei

30-04-2018

Natuurkundige, oud-politicus, schrijver en milieuactivist Jan Terlouw geeft sinds zijn indrukwekkende optreden over het 'touwtje uit de brievenbus' (in De Wereld Draait Door, 2016) overal in het land lezingen. Zijn boeken voor de jeugd zijn al meer dan dertig jaar bestsellers en hij treedt vaak samen op met musici. B-Unlimited (Literatuur Late Night) presenteert Herdenken op donderdag 3 mei in de Centrale Bibliotheek Den Haag. Voor info & tickets: www.b-unlimited.nl

In het voor 4 mei geschreven literair concert Herdenken van Jan Terlouw & het Leonard Ensemble zal het erover gaan hoe prachtig vrijheid is en hoe belangrijk het is die niet te misbruiken. Hoe mooi vrede is en hoe moeilijk het is die te bewaren. Tekst en muziek vormen een eenheid.

Tekst: Jan Terlouw
Muziek: Astor Piazzolla

Leonard Ensemble:
Pauline Terlouw - viool
Carla Schrijner - cello
Jan Willem Nelleke - piano

Programma samengesteld door Mira Feticu (Bibliotheek Den Haag)
Boekverkoop door Van Stockum Boekverkopers

B-Unlimited - het Haags centrum voor literatuur, science en debat - brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving. De programma's van B-Unlimited vinden plaats in Studio B, in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. De programmering wordt samengesteld door Writers Unlimited en Bibliotheek Den Haag. B-Unlimited streeft naar een divers aanbod van programma's over Nederlandse en internationale literatuur, over wetenschap en samenleving en over de maatschappelijke actualiteit.

Writers Unlimited Gemeente Den Haag Fonds 1818 Bibliotheek Den Haag